Nie gotuję makaronu w samej wodzie. Tak jest o wiele lepiej, bo jest smaczniejszy. Ten patent powinien wypróbować każdy smakosz makaronowych dań.
Makaron to ulubione danie wielu osób na całym świecie. Jego niezwykłą zaletą jest to, że można przyrządzać go na wiele ciekawych sposobów, np. carbonara, spaghetti i wiele innych. Jego przygotowanie jest banalne, ale mało kto wie, że istnieje lepszy sposób, z wykorzystaniem pewnego składnika.
Nie gotuję makaronu w samej wodzie. Wyśmienity patent
Choć ten trik może wydawać się kontrowersyjny, to jednak przynosi zaskakująco przepyszne efekty. Do wody z makaronem trzeba dodać szklankę bulionu lub kostkę rosołową. Dzięki temu cały smak i aromat zostanie wchłonięty i w efekcie danie z makaronem nabierze niepowtarzalnego charakteru i zachwyci podniebienie każdego, kto go wypróbuje.
Zobacz przepis na makaron spaghetti bolognese Magdy Gessler – tutaj. Nie zapomnij zastosować tego patentu, smacznego!