Wsyp odrobinę do skrzydełek, a zaskoczysz się jak bardzo pyszne będą po upieczeniu. Dzięki temu patentowi skrzydełka wyjdą obłędne za każdym razem.
Skrzydełka to uwielbiany przez większość obiad. Najczęściej pieczemy je w piekarniku lub specjalnym woreczku z przyprawami. Aby wyszły idealnie mięciutkie i soczyste wystarczy zastosować świetny patent, który stosuje się w najlepszych restauracjach. Sprawdź co trzeba zrobić.
Wsyp odrobinę do skrzydełek. Wyjdą perfekcyjnie miękkie
Do skrzydełek dodaj odrobinę proszku do pieczenia. Zmiękczy mięso i dzięki temu po upieczeniu wyjdą obłędnie soczyste i cały smak zamknie się w ich wnętrzu. To rewelacyjny patent i warto z niego skorzystać. Wystarczy, że zmieszasz proszek do pieczenia razem z przyprawami, które dodajesz do skrzydełek. Najlepiej zamarynować je dużo wcześniej – co najmniej na pół godziny. Wtedy będą niesamowite w smaku, a skórka idealnie chrupiąca.
Skrzydełka podawaj z ryżem i surówką z jabłka i marchewki. Smacznego!