REKLAMA
ShareInfo.plKulinariaZrób to z bobem po ugotowaniu. Jego smak powali cię na kolana

Zrób to z bobem po ugotowaniu. Jego smak powali cię na kolana

Zrób to z bobem po ugotowaniu
Pixabay

Zrób to z bobem po ugotowaniu i zaskocz się smakiem, bo jest niesamowicie pyszny. To stary trik mojej znajomej, która przygotowuje najlepszy bób na świecie.

REKLAMA

Bób to niewątpliwie wyjątkowe warzywo, które zasługuje na uwagę w kuchni. Jego bogate właściwości odżywcze i niepowtarzalny smak sprawiają, że jest idealnym składnikiem wielu dań. Po ugotowaniu można z nim eksperymentować, tworząc zarówno proste przekąski, jak i wykwintne dania. Poznaj niezwykły patent, który przypadnie do gustu każdemu smakoszowi.

Zrób to z bobem po ugotowaniu. Efekty będą niezwykłe

Składniki:

» 0,5 kg bobu
» 3 małe łyżeczki soli
» pół łyżeczki cukru
» koper
» boczek wędzony pokrojony w kostkę

REKLAMA

Przygotowanie: 

Ugotuj bób z solą i cukrem, a następnie odcedź i podsmaż go na patelni z boczkiem. Potem wyłóż na talerz, następnie posyp obficie koperkiem. Smacznego!

REKLAMA

REKLAMA
REKLAMA
ZOBACZ TAKŻE
Kornelia
Kornelia to Absolwentka Kosmetologii ze specjalizacją Nutrikosmetologia. Redaktorka strony ShareInfo.pl z wyjątkową pasją do odkrywania i dzielenia się wiedzą na różnorodne tematy, które inspirują ją na co dzień. Uwielbia zgłębiać tajemnice alchemii oraz naturalnej medycyny, odkrywając dawne, często zapomniane metody i pielęgnacji zdrowia. Na ShareInfo.pl dzieli się swoją wiedzą i pasją, inspirując czytelników do odkrywania piękna natury, zdrowego stylu życia, fascynujących tajemnic kulinarnych oraz zaskakujących przepisów.

Bądź na bieżąco! Obserwuj nas w Wiadomościach Google ←

REKLAMA