Wrzuć to do wody z jajkami i zagotuj, a efekty będą rewelacyjne. Ten trik sprawi, że twoje jajka będą idealnie ugotowane. Poznaj świetny sposób.
Jak ugotować perfekcyjne jajka na miękko lub na twardo? Wydawałoby się, że pilnowanie czasu jest najważniejsze. Okazuje się, że nie, ponieważ czas nie będzie ważny kiedy jajka nam popękają po włożeniu do wrzątku. Jest na to świetny sposób. Sprawdź i koniecznie wypróbuj.
Wrzuć to do wody z jajkami i zagotuj. Zdziwisz się efektem
Aby jajka idealnie się ugotowały wiele osób dodaje ocet do wody. Jednak mało kto wie, że istnieje lepszy sposób. Co trzeba zrobić?
Wrzuć do wody dwie wykałaczki i dopiero wtedy dołóż jajka. Gotuj przez odmierzony czas. Ten trik sprawi, że nie będą tak mocno stukać o garnek i nie popękają. Dzięki temu sposobowi już nie musisz martwić się, że z jajek zrobi się gotowana jajecznica.