REKLAMA
ShareInfo.plWiadomościZnane ceny wielkanocnego cateringu Magdy Gessler. Nie jest tanio

Znane ceny wielkanocnego cateringu Magdy Gessler. Nie jest tanio

Biała kiełbasa - przepis Magdy Gessler
fot. Facebook / Kuchenne Rewolucje / screen Youtube / Allrecipes UK / Ireland

Magda Gessler zdradziła, jak będą kształtowały się ceny dotyczące jej wielkanocnego cateringu. Jak można było się spodziewać, nie będą one należały do najniższych. Przykładowo, za pół jajka należy zapłacić niemal osiem złotych.

REKLAMA

„Super Express” informuje, że znana restauratorka zaprezentowała ofertę wielkanocną cateringu. Ceny niektórych pozycji mogą wzbudzać niemałe zaskoczenie – za pieczoną kaczkę trzeba zapłacić 190 zł, natomiast za boczek 79 zł.

Idąc dalej, pół faszerowanego jajka kosztuje 7,60 zł, natomiast w wersji z szynką 8,20zł. Następnie, 200 g pasty jajecznej ze szczypiorkiem to koszt 35 zł, zaś popularna sałatka jarzynowa ma kosztować 43 zł za 300 h.

Wysokie są również ceny ciast i deserów, które także są niezbędnym elementem świątecznego stołu. Za bezę z kremem trzeba zapłacić 133 zł, za jabłecznik z cynamonem 77 zł, natomiast za mazurek różany 67 zł. Ceny dotyczą wypieku o wadze 1,2 kg.

REKLAMA

Gessler wyjaśnia wysokość cen

Sama Gessler tłumaczyła, że za takimi cenami stoi kilka czynników. Przede wszystkim chodzi o użycie najlepszych składników, a także zastosowanie najlepszych metod przygotowania. Przyznała też, że klienci otrzymują nie tylko jedzenie, ale także wyjątkowy smak i gwarancję jakości.

ZOBACZ TAKŻE
REKLAMA
REKLAMA