Dodaj to do pomidorowej, a nadasz jej niezwykle ciekawego smaku. A wszystko to dzięki jednemu składnikowi. Sprawdź i koniecznie wypróbuj, nie pożałujesz.
Zupa pomidorowa to popularna zupa z pomidorów, warzyw i przypraw. Podaje się ją na ciepło lub na zimno i często jest przyozdabiamy kwaśną śmietaną lub świeżymi ziołami. Najczęściej robiona ze świeżych lub konserwowanych pomidorów i jest podstawą polskiej kuchni. Wiele osób nie ma pojęcia, że można urozmaicić jej smak i sprawić, że każdy kto jej spróbuje będzie zachwycony.
Dodaj to do pomidorowej. Jej smak i aromat cię zachwycą
Jednym z nietypowych dodatków do zupy pomidorowej jest cukinia. Cukinia jest łagodna w smaku i ma delikatną konsystencję, dzięki czemu świetnie komponuje się z pomidorami. Możesz dodać ją do zupy na kilka różnych sposobów: pokrojoną w kostkę, startą na tarce lub jako plastry. Cukinia nada zupie nie tylko nowego smaku, ale też ciekawej tekstury. Możesz dodać jej dowolną ilość, w zależności od preferencji smakowych.