Przepyszne ogórki małosolne

Przepyszne ogórki małosolne są wyśmienitą przekąską. To smaczny dodatek do pieczywa, dań obiadowych i nie tylko. Aby wyszły rewelacyjne, wystarczy dodać pewien sekretny składnik. 

Ogórki małosolne to lubiana i zdrowa przekąska. Zawierają witaminy C i E, magnez, fosfor oraz potas, nazywane są także naturalnym probiotykiem. Warto je spożywać, bo wzmacniają odporność i wspomagają trawienie. Co dodać do ogórków, żeby jeszcze bardziej urozmaicić i ulepszyć ich smak? Okazuje się, że wystarczy dodać do nich jeden składnik, a będą chrupiące i niezwykle aromatyczne.

Przepyszne ogórki małosolne – ten składnik sprawia, że są jędrne i chrupkie

Przepyszne ogórki małosolne

Dodaj do ogórków liście wiśni – dzięki nim będą mieć niezwykły smak i aromat oraz będą jędrne i chrupiące. Jeśli nie masz liści wiśni, możesz dodać miód, liście porzeczki lub chilli.

Warto wypróbować tego sposobu, bo ogórki wychodzą przepyszne.

Podziel się:

Obserwuj nas w Google News i bądź na bieżąco!

→ Wejdź i naciśnij gwiazdkę