Dodaję to do jajecznicy. Wszyscy się ze mnie śmiali, a teraz sami tak robią

Dodaję to do jajecznicy
Pixabay

Dodaję to do jajecznicy. Na początku każdy się śmiał, dopóki nie spróbował. Teraz sami tak przygotowują jajecznicę. Poznaj świetny patent.

REKLAMA

Jajecznica to danie idealne na śniadanie. Można zrobić ją w wielu odsłonach – z pomidorkami, boczkiem, cebulą. Ale mało kto wie, że jest pewien trik, który sprawia, że konsystencja jajecznicy będzie niezwykle kremowa, aksamitna i rozpływająca w ustach. Zanim zaczniesz się śmiać, wypróbuj tego sposobu.

Dodaję to do jajecznicy. Wychodzi perfekcyjnie kremowa

W trakcie smażenia jajek, dodaję do nich łyżeczkę zimnych kremowych lodów śmietankowych. Doskonale komponują się z jajecznicą, nadadzą jej puszystości i aksamitnej konsystencji. W dodatku jajecznica nabierze lepszego smaku i aromatu. Trzeba smażyć jajecznicę z lodami na dobrze rozgrzanej patelni i tylko do ścięcia – najlepiej by były lekko mokre. Podawaj ze świeżą kromką chleba z masłem i szczypiorkiem, smacznego!

Podziel się: