Dodaj to zamiast bułki tartej, a będziesz zaskoczony smakiem kotletów. Będą soczyste, aromatyczne i chrupiące. Poznaj i wypróbuj rewelacyjny trik.
Kotlety drobiowe lub schabowe to najczęściej przygotowywane danie w ciągu tygodnia. Aby nieco urozmaicić ich smak wystarczy zamienić popularny składnik panierki – bułkę tartą – na inny. Dzięki temu kotlety smakują rewelacyjnie. Sprawdź i wypróbuj!
Dodaj to zamiast bułki tartej. Smak kotletów cię zaskoczy!
Aby kotlety był chrupiące i pyszne, zamień bułkę tartą na mąkę kukurydzianą. Kukurydziana panierka jest tak pyszna, że trzeba jej wypróbować. Nadaje pięknego aromatu, panierka ma złocisty kolor oraz jest obłędnie chrupiąca. Przypomina panierkę do nuggetsów. W połączeniu z młodymi ziemniakami z koperkiem i mizerią to raj dla podniebienia.
Kotlety świetnie smakują z ziemniakami, ryżem i ulubioną surówką. Wypróbuj ten patent, bo naprawdę warto. Smacznego!