Do gulaszu dodaję ten składnik. Wychodzi niesamowity w smaku sos. Moi bliscy oszaleli, gdy go spróbowali po raz pierwszy.
Gulasz to danie wymagające czasu i odpowiedniego przygotowania wcześniej – mięso wymaga marynaty. Ale okazuje się, że jest coś jeszcze lepszego, aby smak sosu był wręcz wybitny. Chodzi o składnik, dodawany do hamburgerów.
Do gulaszu dodaję ten składnik. Jego smak przebija każdą wersję
To metoda znana wśród najlepszych szefów kuchni. Dodają oni do gulaszu łyżkę konfitury żurawinowej. To istny raj dla podniebienia, bo konfitura podkręci smak. Będzie on inny – bardziej wyrazisty i przede wszystkim aromatyczny. Nada także ciekawego koloru, dlatego jest to składnik idealny do dań mięsnych. Często dodawany do hamburgerów. Gulasz z konfiturą żurawinową wskakuje na wyższy level.
Sprawdź tutaj przepis na gulasz, pamiętaj dodaniu odrobimy konfitury żurawinowej. Smacznego!