Dodaj odrobinę do sosu czosnkowego, a będzie o wiele lepszy niż do tej pory. Poznaj rewelacyjny patent z dodatkiem sekretnego składnika.
Sos czosnkowy to dodatek do wielu dań, takich jak nachos, frytki, kebaby czy tortille. Nadaje niezwykłego smaku i podkręca aromat, ale mało kto wie, że można go jeszcze bardziej urozmaicić dodawając pewien składnik. O jaki chodzi? Sprawdź!
Dodaj odrobinę do sosu czosnkowego. Już zawsze będziesz tak robić
Dodaj do sosu odrobinę miodu! Oprócz tego, warto zapamiętać jeszcze jedną ważną wskazówkę – czosnek upiecz w piekarniku przed dodaniem go do jogurtu. Wtedy wystarczy wycisnąć go lekko i idealnie się wymiesza bez konieczności przepuszczania przez praskę. Będzie miał bardziej delikatny smak, ale aromat pozostanie. Z dodatkiem odrobiny miodu to prawdziwy strzał w dziesiątkę. Idealny do kebaba czy tortilli.
Koniecznie wypróbuj tego triku, a z pewnością zostaniesz przy nim na dłużej. Smacznego!