Moja babcia robi mizerię inaczej niż wszyscy. Zawsze jest idealna w smaku, a ogórki chrupiące i soczyste. Wszystko to dzięki jednemu patentowi.
Mizeria to tradycyjna surówka do obiadu mięsnego. Przygotowuje się ją najczęściej ze śmietaną, solą i pieprzem oraz koperkiem. Ale moja babcia robi ją zupełnie inaczej od wszystkich. Sprawdź jak i koniecznie wypróbuj tego sposobu.
Moja babcia robi mizerię inaczej niż wszyscy. Wychodzi najlepsza
Sekret najlepszej mizerii tkwi w szczegółach. A to oznacza przygotowanie odpowiednio ogórków – moja babcia zalewa je wodą gazowaną i osusza ręcznikiem papierowym. Dzięki temu są chrupkie, pyszne w smaku, a mizeria jest idealna, nie jest rozwodniona, ani gorzka.
Ten patent jest wart wypróbowania. Dodatek startej rzodkiewki do mizerii może jeszcze bardziej podkręcić smak, smacznego!