Wystarczy 1 łyżeczka tego produktu i biszkopt będzie smakował obłędnie i nie opadnie po upieczeniu. Poznaj ten patent i przekonaj się, że działa.
Biszkopt to niezwykle delikatny i puszysty wypiek. Czasem jego przygotowanie stanowi niezwykłe wyzwanie, bo idealny biszkopt charakteryzuje się lekkością i puszystością. Mało kto wie, że istnieje jeden mały sekret, który zmienia wszystko. Wystarczy zaledwie 1 łyżeczka popularnego produktu, aby twój biszkopt stał się pulchny jak chmurka.
Wystarczy 1 łyżeczka tego produktu. Biszkopt wychodzi idealny
Biszkopt powinien być lekki, puszysty i miękki, a jednocześnie niezwykle aromatyczny. Aby wyszedł idealny, należy dodać do niego 1 składnik – sodę oczyszczoną. Przyniesie to doskonałe rezultaty w postaci lekkiego, mięciutkiego biszkoptu.
Dodatek sody oczyszczonej zapewni niesamowitą pulchność. Po upieczeniu pozwól mu ostygnąć w piekarniku. Teraz możesz go dowolnie dekorować, nadziewać ulubionym kremem i owocami, lub po prostu podać go posypanego cukrem pudrem. Dzięki temu prostemu trikowi, twój biszkopt będzie smakował jak prosto z cukierni. Na biszkopt z 6 jajek dodaj jedną łyżeczkę sody, a na biszkopt z 4 jaj dodaj pół łyżeczki. Przepis znajdziesz tutaj, nie zapomnij o dodatku sody.