Moja teściowa robi mizerię inaczej. Dzięki jednemu składnikowi jej ogórki nie miękną. Są chrupkie i nie rozmoczone. Mizeria jest przepyszna. Sprawdź co trzeba zrobić.
Mizeria to klasyczny dodatek do obiadu, który z pewnością zna większość osób. Podstawowe składniki to ogórki, śmietana, koperek. Ale moja teściowa przygotowuje mizerię inaczej niż większość. Można powiedzieć, że jest prawdziwą mistrzynią, bo smak jest nie do opisania.
Moja teściowa robi mizerię inaczej. Dodaje niezwykły składnik
Kiedy pierwszy raz zobaczyłam, jak moja teściowa robi mizerię, byłam zaskoczona. Jej patent polega na dodaniu soli do ogórków przed dodaniem śmietany. Zasypuje pokrojone ogórki i odstawia na kilka minut, aby pozbyć się nadmiaru wody. Nadaje to ogórkom chrupkości, smaku. Dzięki temu mizeria ma idealną konsystencję, nie jest rozmoczona. Idealnie pasuje do obiadu mięsnego, a dodatek koperku sprawia, że pachnie niesamowicie. Spróbuj tego patentu, a nie pożałujesz.