Dodaję 1 składnik do mielonych i wychodzą idealne w smaku. Przede wszystkim mięso nie chłonie tłuszczu. Wszystko to dzięki jednemu składnikowi.
Mielone to danie, które zna każdy z nas. Ich przygotowanie wbrew pozorom jest bardzo proste, ale czasem zdarza się, że wychodzą w smaku zbite, twarde i przesiąknięte tłuszczem. Na szczęście jest na to rewelacyjny patent. Wystarczy dodać tylko jeden kluczowy składnik, a nie będą chłonąć ani grama tłuszczu.
Dodaję 1 składnik do mielonych. Nie chłoną tłuszczu i są przepyszne.
Do mięsa mielonego na kotlety dodaj jednego surowego ziemniaka startego na tarce. Dodanie ziemniaka uczyni kotlety bardziej soczystymi i nada im lepszego smaku. Ale najważniejszą zaletą jest to, że dzięki temu kotlety nie wchłoną dużej ilości tłuszczu.
To najpewniejszy i przede wszystkim sprawdzony sposób, który nie zawiedzie nawet najbardziej początkujących kucharzy. Sprawdź genialny przepis na kotlety, nie zapomnij dodać ziemniaka. Przepis znajdziesz tutaj.