Dodaję to do jajecznicy. Na początku każdy się śmiał, dopóki nie spróbował. Teraz sami tak przygotowują jajecznicę. Poznaj świetny patent.
Jajecznica to danie idealne na śniadanie. Można zrobić ją w wielu odsłonach – z pomidorkami, boczkiem, cebulą. Ale mało kto wie, że jest pewien trik, który sprawia, że konsystencja jajecznicy będzie niezwykle kremowa, aksamitna i rozpływająca w ustach. Zanim zaczniesz się śmiać, wypróbuj tego sposobu.
Dodaję to do jajecznicy. Wychodzi perfekcyjnie kremowa
W trakcie smażenia jajek, dodaję do nich łyżeczkę zimnych kremowych lodów śmietankowych. Doskonale komponują się z jajecznicą, nadadzą jej puszystości i aksamitnej konsystencji. W dodatku jajecznica nabierze lepszego smaku i aromatu. Trzeba smażyć jajecznicę z lodami na dobrze rozgrzanej patelni i tylko do ścięcia – najlepiej by były lekko mokre. Podawaj ze świeżą kromką chleba z masłem i szczypiorkiem, smacznego!