REKLAMA
ShareInfo.plKulinariaDodaję to do jajecznicy. Wszyscy się ze mnie śmiali, a teraz sami...

Dodaję to do jajecznicy. Wszyscy się ze mnie śmiali, a teraz sami tak robią

Dodaję to do jajecznicy
Pixabay

Dodaję to do jajecznicy. Na początku każdy się śmiał, dopóki nie spróbował. Teraz sami tak przygotowują jajecznicę. Poznaj świetny patent.

REKLAMA

Jajecznica to danie idealne na śniadanie. Można zrobić ją w wielu odsłonach – z pomidorkami, boczkiem, cebulą. Ale mało kto wie, że jest pewien trik, który sprawia, że konsystencja jajecznicy będzie niezwykle kremowa, aksamitna i rozpływająca w ustach. Zanim zaczniesz się śmiać, wypróbuj tego sposobu.

Dodaję to do jajecznicy. Wychodzi perfekcyjnie kremowa

W trakcie smażenia jajek, dodaję do nich łyżeczkę zimnych kremowych lodów śmietankowych. Doskonale komponują się z jajecznicą, nadadzą jej puszystości i aksamitnej konsystencji. W dodatku jajecznica nabierze lepszego smaku i aromatu. Trzeba smażyć jajecznicę z lodami na dobrze rozgrzanej patelni i tylko do ścięcia – najlepiej by były lekko mokre. Podawaj ze świeżą kromką chleba z masłem i szczypiorkiem, smacznego!

REKLAMA

REKLAMA
REKLAMA
ZOBACZ TAKŻE
Kornelia
Kornelia to Absolwentka Kosmetologii ze specjalizacją Nutrikosmetologia. Redaktorka strony ShareInfo.pl z wyjątkową pasją do odkrywania i dzielenia się wiedzą na różnorodne tematy, które inspirują ją na co dzień. Uwielbia zgłębiać tajemnice alchemii oraz naturalnej medycyny, odkrywając dawne, często zapomniane metody i pielęgnacji zdrowia. Na ShareInfo.pl dzieli się swoją wiedzą i pasją, inspirując czytelników do odkrywania piękna natury, zdrowego stylu życia, fascynujących tajemnic kulinarnych oraz zaskakujących przepisów.

Bądź na bieżąco! Obserwuj nas w Wiadomościach Google ←

REKLAMA