Genialny trik na puszystą jajecznicę, która podbije serce każdego smakosza. To idealne danie na szybkie i zdrowe śniadanie i kolację. Sprawdź na czym polega ten patent.
Najlepsza jajecznica to ta, która jest przygotowana z dobrej jakości jaj i według indywidualnych preferencji smakowych. Puszysta jajecznica musi być lekko wilgotna i kremowa – wtedy jest bardzo smaczna i delikatna. Jeśli chodzi o przyprawy, to można dodać sól, pieprz, a także inne ulubione przyprawy, takie jak: cebula, szczypiorek, czosnek, papryka, tymianek, itp. Jajecznica może być również przygotowywana z dodatkami, takimi jak: szynka, bekon, pieczarki, cebula, pomidory.
Mało kto wie, że jest pewien trik na to, by przygotować jajecznice idealnie puszystą. Sprawdź na czym polega i koniecznie wypróbuj, a już zawsze będziesz tak robić.
Genialny trik na puszystą jajecznicę. Jej smak skradnie twoje serce
Tak przygotowana jajecznica robi potężne wrażenie. Chodzi tutaj o ugotowanie jej we wrzącej wodzie przez kilka sekund. Wystarczy wbić jajka do miseczki, następnie doprawić solą i pieprzem oraz wymieszać. Na patelnię wlej wodę do połowy i zagotuj. Gdy woda będzie wrzeć, energicznie wlej jajka na wodę i delikatnie mieszaj przez kilka sekund.
Wyłóż na talerz i podawaj z posiekanym szczypiorkiem i np. plastrem chrupiącego boczku. Wypróbuj tego patentu, smacznego!