Wymieszaj to z gęstą śmietaną i dodaj do zupy. Dzięki temu nigdy się nie zwarzy, a w dodatku nadasz jej lepszego smaku.
Zupa to stosunkowo proste do przygotowania danie. Jedną z najbardziej ulubionych jest ogórkowa lub pomidorowa. Pod koniec gotowania dodaje się do niej śmietankę, aby lekko zagęścić konsystencję. Wtedy często zdarza się, że śmietanka się zwarzy i zupa nie zachwyca wyglądem, ani jest tak zagęszczona jak powinna. Okazuje się, że jest na to rewelacyjny trik.
Wymieszaj to z gęstą śmietaną i dodaj do zupy. Nadasz jej smaku i nie zwarzy się
Okazuje się, że wystarczy dodać do zupy serek topiony wymieszany wcześniej z gęstą śmietaną. Dzięki kremowej konsystencji serka, śmietanka nie będzie się ważyć, a smak zupy nabiera nowego wymiaru. Efekt będzie zachwycający. Zupa stanie się bardziej kremowa, gładka i wyjątkowo apetyczna. Koniecznie spróbuj, a nie pożałujesz.