REKLAMA
ShareInfo.plKulinariaDodaję 1 składnik do mielonych. Przestały chłonąć tłuszcz jak wcześniej

Dodaję 1 składnik do mielonych. Przestały chłonąć tłuszcz jak wcześniej

Dodaje 1 składnik do mielonych
fot. Pixabay

Dodaję 1 składnik do mielonych i wychodzą idealne w smaku. Przede wszystkim mięso nie chłonie tłuszczu. Wszystko to dzięki jednemu składnikowi. 

REKLAMA

Mielone to danie, które zna każdy z nas. Ich przygotowanie wbrew pozorom jest bardzo proste, ale czasem zdarza się, że wychodzą w smaku zbite, twarde i przesiąknięte tłuszczem. Na szczęście jest na to rewelacyjny patent. Wystarczy dodać tylko jeden kluczowy składnik, a nie będą chłonąć ani grama tłuszczu.

Dodaję 1 składnik do mielonych. Nie chłoną tłuszczu i są przepyszne.

Do mięsa mielonego na kotlety dodaj jednego surowego ziemniaka startego na tarce. Dodanie ziemniaka uczyni kotlety bardziej soczystymi i nada im lepszego smaku. Ale najważniejszą zaletą jest to, że dzięki temu kotlety nie wchłoną dużej ilości tłuszczu.

To najpewniejszy i przede wszystkim sprawdzony sposób, który nie zawiedzie nawet najbardziej początkujących kucharzy. Sprawdź genialny przepis na kotlety, nie zapomnij dodać ziemniaka. Przepis znajdziesz tutaj.

REKLAMA

REKLAMA
REKLAMA
ZOBACZ TAKŻE
Kornelia
Kornelia to Absolwentka Kosmetologii ze specjalizacją Nutrikosmetologia. Redaktorka strony ShareInfo.pl z wyjątkową pasją do odkrywania i dzielenia się wiedzą na różnorodne tematy, które inspirują ją na co dzień. Uwielbia zgłębiać tajemnice alchemii oraz naturalnej medycyny, odkrywając dawne, często zapomniane metody i pielęgnacji zdrowia. Na ShareInfo.pl dzieli się swoją wiedzą i pasją, inspirując czytelników do odkrywania piękna natury, zdrowego stylu życia, fascynujących tajemnic kulinarnych oraz zaskakujących przepisów.

Bądź na bieżąco! Obserwuj nas w Wiadomościach Google ←

REKLAMA